En Flott Campingtur

Camping er en flott aktivitet og kan gjøres med de rundt deg som du elsker. Imidlertid gjør mange det aldri, siden det høres vanskelig ut. Det kan være enkelt hvis du har best informasjon. Bruk følgende tips for å hjelpe deg med å bli en mer dyktig bobil.

Vann er veldig viktig når du camping. Når du camper på en campingplass, bør det være rikelig med vann tilgjengelig, men på stien må du ta med deg noen. Hvis du går lange avstander, bør du sannsynligvis ha jodtabletter for å rense vann du finner før du drikker. Vær forsiktig, dysenteri kan være dødelig.

Husk familiens behov før du velger en destinasjon. For eksempel, hvis du har en baby eller småbarn, kan det være best å holde deg nær hjemmet i tilfelle ting ikke går som planlagt. Hvis du har tenåringer, kan du likevel like å reise til en annen stat. Velg det som er best for deg!

Vet hva som er tilgjengelig i området rundt campingplassen din. Du kan være heldig og ha nydelig vær hele tiden. Imidlertid kan du også møte dårlig vær også. Ha en reserveplan i tilfelle du trenger en omdirigering. Dette er spesielt viktig hvis du har barn, men voksne trenger også litt underholdning!

Ikke glem å pakke solkremen når du planlegger campingturen. Bare fordi du ikke er på stranden, betyr ikke det at du ikke trenger beskyttelse mot solens brennende stråler. En sports solkrem kan være et smart valg hvis du vil gjøre anstrengende fysiske aktiviteter under reisen.

Slå opp dagligvarebutikker i nærheten av campingplassen din. Sørg for at du vet hvordan du kommer til dem. Spesielt hvis maten strekker seg over mer enn tre eller fire dager, vil maten du tar med deg sannsynligvis ikke vare lengden på turen. Ikke bare det, men familien din blir lei av å spise de samme tingene dag etter dag. Variasjon er nøkkelen.

For å unngå blærede og knuste føtter på campingturen, ta med en såpestang! Gni såpen inn i helbredelsen av sokkene dine før en lang tur, og dette vil minimere friksjonen og redusere ømhet. Hold såpen i lommen for en rask dose når føttene begynner å føle seg slått eller blemme.

Se på puter laget spesielt for camping. Vanlige puter holder seg ikke godt i uteluften. Standardputer tar inn fuktighet og kan mugges eller mugg. Campingputer har et beskyttende belegg på dem for å forhindre at fukt absorberes.

Vurder å kjøpe billige walkie-talkies å ta med deg på din neste campingtur for å gi deg en måte å holde kontakten med alle på festen i områder der mobiltelefonmottak kanskje ikke er tilgjengelig. Dette kan være spesielt viktig hvis du camping med barn og trenger å holde rede på hvor de befinner seg.

Med hell, ser du nå hvor lett camping virkelig kan være. Alle kan utvikle de nødvendige ferdighetene. Bruk alt du har lært når du skal på din neste campingtur. Eventyret ditt kommer snart!