Få Mest Mulig Ut Av Hver Campingopplevelse

Når du tenker på en campingtur, vet du sannsynligvis at det er telt og friluftsliv involvert. Er du klar over de andre aspektene ved camping? Denne artikkelen vil bidra til å øke bevisstheten om de forskjellige tingene som er involvert for å oppleve en vellykket tur til utendørs. Bruk disse tipsene for å ha en morsom campingtur!

Forkjøle iskisten ved å fylle den med masse is minst seks timer før avreise. Når du er i ferd med å dra, pakker du ned kjølte, avkjølte drinker og blokkerer is, ikke i terninger. Popping rom temp drikke vil ta verdifullt isliv, og kubene vil smelte mye raskere enn en blokk!

Hvis du planlegger en hvilken som helst slags backcountry-camping, er et must-bær-element et brannstartsett. Hvis du er i en overlevelsessituasjon, er ild en måte å lage mat på, holde deg varm, rense vann og signalisere om hjelp. Mange campingbutikker selger brannstarter som kan brukes når det er vått og ikke krever noe drivstoff. Prøv også å lage fyr når du ikke er i en overlevelsessituasjon, slik at du vet at du kan gjøre det hvis behovet oppstår.

Når det gjelder mat, ta bare med det du trenger på en campingtur. Ekstra mat ute i villmarken er et telefonkort for ville dyr som besøker campingplassen din. Hvis du finner ut at du har ekstra mat, kan du binde den i tøy og gi den så høyt du kan i et tre vekk fra din nærmeste campingplass. Dette hjelper deg med å forhindre uønskede dyrintroduksjoner.

Legg ikke igjen spor av turen din på campingplassen din, av miljømessige årsaker og som en høflighet til parkansatte som rydder opp og neste campingmannskap. Forsikre deg om at alt søppel blir plukket opp, du fyller hull du kanskje har gravd og selvfølgelig at bålet ditt er helt ute!

Ta alltid mer vann enn du tror du vil bruke når du skal på campingtur. Mange ganger glemmer folk hvor mye vann som trengs. Den brukes til å drikke, vaske opp og hender, lage mat og til og med pusse tennene. Vann er ikke noe du vil være foruten.

Forsikre deg om at du unngår giftige planter. En god måte å gjøre dette på er å stoppe ved rangerstasjonen og spørre hva slags giftige planter som er i området, slik at du kan identifisere dem hvis du kommer i kontakt med dem på stien. Spis aldri noe mens du går på stien hvis du ikke vet at det er spiselig.

Sørg for at du planlegger ruten din før turen. Se etter om det er noen spesielle steder du kan stoppe på underveis. Det vil gjøre stasjonen mye morsommere, og du kan ha mye moro i prosessen. Riktignok må du kanskje komme deg raskt til destinasjonen, men hvis du har tid, er det verdt det å ta den naturskjønne ruten.

Som du nå kan fortelle, har camping mye mer å tilby enn et telt og en natt i skogen. Det er visse sikkerhetsforholdsregler man må ta for å være trygg og nyte dagen. Bruk det du har lært i dag på din neste campingtur, og du kan også bli en erfaren bobil!